torsdag 24 maj 2012

Hett!

Fy sjutton vad varmt det är här hemma nu! Nässla orkade inte ens gå långpromenad i morse vid 8 utan slängde sig ner i värmeslag varannan meter.. Turligt nog träffade vi Otto och hon blev ändå lite aktiverad.
Har funderat över varför kråkorna låter så förbaskat vid ett ställe i skogen, idag såg jag att det var vackra korpar som tjattradde! Ser ni den?

Otto och Nässla

Nässla agerar trädgårdsmästare och njuter av livet av att få (och bli berömd för) att gräva i pappas jordhög.
I tisdags var vi hos Jens och hade ett givande träningspass. Hade med fåglar och gjorde först lite dolda men kortare linjetag, både på vatten och land. Det var dock inte det som var konstruktivt utan efter passet tränade vi stadga med en kanin, inte alls långt bort och hoppsan vad svårt det blev för hundarna helt plötsligt!
Varför?? I vartenda jä**a dike!?

Man kan ju tycka att när man ägnat sista timmarna åt att bada borde man låta bli diken på vägen hem.. Men nej. Ibland blir jag bra trött på att äga en gris. Vattenpassion goes överdrivet till max, typ.


Söttaxen
Igår träffade vi Revecca och Maja, men det var nästan för varmt för att orka jobba. Tränade lite markeringar, försökte göra en dirigering, men hade glömt pipan hemma, då blev det lite för svårt.. Idag blir det träningsvila, kan ju vara trevligt att bara vara. Fast vi återställer det med att träffa Zandra i morrn då :)

Inga kommentarer: