torsdag 15 december 2011

När jag ändå håller på och gnäller

Just nu är jag så less. Förutom gårdagens skit så finns det inga skor som passar bra (jag menar vad är vitsen med att ha en sko som har 3 cm vattenskydd till en new foundland? täcker ju inte ens trampdynan och vidare är ALLA för korta). Sen har blogspots bevakning av bloggar spårat ur och plötsligt bevakar jag samtliga bloggar på zoomin, vilket jag bannimej inte alls gör. Följde en som la ner, tog bort bloggen men den står kvar, vilket jag tror gör att jag får alla istället. Tack för den underbara tekniken, verkligen. Förutom det här så har jag en del att göra med vårat soprum i våran brf som brinner lite då och då. Det är verkligen bra för hälsan att fundera över vilket övervakningssystem som lämpar sig bäst för att inte huset ska brinna upp..

Att inte kunna träna hund i sig är ingen katastrof, men jag inser ju att min största sociala bit i livet finns helt klart i samband med det. Läk fot, läk!

Nästa inlägg ska bli bättre, jag lovar. Då ska foderbilen ordnat allt för mig utan att jag behöver betala något och tassen kommer att se mycket bättre ut och jag kommer att ha träffat swesafe som löser mina problem och jag kommer ha sytt till den där förbannade skon så den sitter som den ska och det enda bekymret kommer vara att jag får tillgång till en hel del bloggar jag inte vill. Vi säger så. Puss.

3 kommentarer:

Emma o Sasha sa...

Drar till med klyschan: Efter regn kommer solsken =) (och ja, du får drämma till mig för att jag skrev så nästa gång vi ses)

Kan du inte sätta på ett compeedplåster på tassen och sen linda? Eller det kanske inte funkar på hundar?

Zandra, Lova o Lystra sa...

Man får klaga hur mycket man vill i sin blogg tycker jag, om folk inte vill höra klag behver de ju inte läsa! : D

Jaa, vi hoppas också Nässlas tass blir bättre snart. För Nässlas skull och för att vi ska få träna med er ; )

Och föresten sjukt irriterande det där med posten...

Själv ska jag till arbetsfömedligen idag och kriga, BLÄÄÄ!

Linn sa...

jag vet inte om man kan sätta på compeed på hundar, det innehåller ju verksamma ämnen. Mamma kan inte ha det pga blodproblem och då känns det lite riskabelt att chansa (fast jag älskar dem för min egen del!). Det läker ganksa bra ändå av sig själv, problemet är när hon lägger tyngt på det utomhus, typ om hon vill fram till något, då skrapas det. Men, vi håller avstånd och tar det lugnt så hoppas vi att vi är pigga till nästa vecka!