fredag 7 oktober 2011

Norsk rally

Jag och Zandra har förhoppningar om att när rallylydnad blir officiellt i Norge efter nyår så kan man bli champion där (vilket man inte kan bli i Sverige) och med det måste vi ju dit och tävla ;-) Kollar in deras skyltar men känner mig aningen förvirrad av vissa.. Som den här:
Aja, det är väl bara att leta vidare så kanske man hittar förklaringar på momenten också. Vissa skyltar som har samma innehåll (som sitt framför, runt höger etc) ser totalt annorlunda ut så det blir ju extra svårt.

(Ja, jag vet, vi har inte ens börjat tävla i fortsättningsklassen, men det gäller att ha framförhållning)

Tillägg: Nu har jag hittat vad skylten betyder. Hunden ska vara framför en och sen ska den ta sig till sittande utgångsposition på  vänster sida. Typ, alla skyltar och förklaringar finns att läsa här . Såg att de har en skylt som innebär att man lämnar hunden stående och då ska domaren gå fram och stryka hunden över ryggen :O I klass två dessutom..

2 kommentarer:

Zandra, Lova o Lystra sa...

Hahah oj var ska detta sluta! :) Man får plugga skyltar ett halvår innan man ska ditt och tävla.

Undra om man kommer kunna få ett chmapionat efter ett godkänt lopp i mästerklass (som i lydnaden), eller om man måste göra om alla klasser, med tanke på att det är så olika moment.

Detta blir inte fören 2012, tidigaste! ;P

Emma sa...

Tänk inte på det, hon skrämde ju inte Sasha så det är nog ingen fara på taket =)

Det var kul att få träffa dig och vi ses väl igen på fredag, om inte sambon säger ifrån allt för mycket =)