tisdag 25 oktober 2011

Mörker!

Vad mörkt det har blivit nu! Igår hade vi jaktträning med deltagarrekord, hela fem hundar med respektive bromskloss i kopplet var vi. Tyvärr tog det bara en timma innan det blev mörkt vilket innebär att nästa vecka när vi har vintertid kommer vi inte längre kunna träna i skogen. Vi bestämde oss istället för att ses i ett upplyst motionsområde och träna lydnadsbitarna för jakten. Tror inte hundarna bryr sig så mycket om att det inte är en jaktplats, de går igång ändå på fenomenet skog..

Gårdagen erbjöd inte så mycket för våran del, Nässla fick göra ett långt snyggt linjetag in i skog och vidare ut på fält med stora buskage som hon skulle igenom. Sen var hon pick up dog till sökhundarna och en markering. (Hon har koll på allt hon..)

Nu ska jag återgå till studerandet, har en uppgift som ska in på fredag och efter det börjar C-uppsatsen, själva klimaxet med min skolgång just nu. Är aningen stressad eftersom vi inte vet om vårat ämne är okej, men nu verkar vi ha fått in tid för ett möte med handledaren. Till råga på det ska jag jobba 8-17 hela vecka 45 (en timma bort dessutom!) och måste fixa hundvakt till det. Som ni märker, ingen tid för att sitta här och pladdra på om vädret.

Inga kommentarer: