måndag 16 maj 2016

Slut med utredningar

Jag har under drygt tio års tid arbetat med utredningar av problemhundar. Det jobbet har varit varierande och spännande, kul ibland, tufft vid andra tillfällen. Många hundar är så illa däran att det är svårt att bli helt "problemfria" och det känns ibland som att man jobbar i dubbel motvind, hur bra vi än gör det kommer det inte bli perfekt. Vid andra fall har små förändringar lett till stora framsteg och totala förbättringar för familjerna. 

Att jag har jobbat med något så länge som tio år är i sig faktiskt otroligt, jag tröttnar fort på ett jobb och har insett att min normala tid att roas av ett jobb är två år. Så det är ju faktiskt rekord, men nu väljer jag alltså att sluta med alla former av utredningar, och med det nästan all den verksamhet jag har inom hund eftersom jag överlag inte håller kurser heller längre. Jag har mycket av allt i mitt liv just nu och känner att väggen är nära så detta får helt enkelt lämnas bakom till förmån för min hälsa. 

Jag kommer självklart att arbeta klart med de fall jag har just nu, men tar inga nya hundar. Behöver du hjälp kan du hitta en hundpsykolog här

1 kommentar:

Erika sa...

Vad bra att du drar i bromsen i (vad som jag hoppas är) tid!