tisdag 8 november 2011

Blog Award

Zandra har gett mig en award där man ska själv svara på några frågor och sedan nominera fem andra som ska göra detsamma. Eftersom jag inte kan fokusera allt för mycket på skrivandet just nu så börjar jag med att svara på frågorna, nomineringarna får komma senare ;)

1. När ingen ser mig eller hör mig ger jag Nässla en egen röst och vi har långa samtal om ditten och datten. Fast det är kanske inte helt sant, husse brukar få ta del av dessa konversationer ganska ofta.. Men vi kan ju räkna honom som ingen =P

2. Jag går aldrig hemifrån utan bajspåsar, även om hunden inte är med ligger det alltid en påse i någon ficka gömd någonstans, vare sig jag vill det eller inte.

3. Min blogg heter som den gör för att den från början var en del av mitt företag som heter Hundlycka.

4. Om jag vågade skulle jag starta en blogg som en riktig bitterf**** och skriva alla syniska tankar som rör sig i min skalle, och då pratar jag inte hund.

5. Om tio år kommer jag att vara lyckligare eftersom jag då kommer ha mitt hus med marker som gör att jag kan träna hund hela tiden. Givetvis kommer det vara upplyst om kvällarna och jag är ekonomiskt oberoende.

Thats it, känn er awardade ni som vill ;)

Inga kommentarer: