söndag 24 april 2016

Resultatet då?

Jag vet att ni säkert suttit som på nålar hemma och undrat hur det egentligen gick på vårt prov igår. Jodå, Nässla blev faktiskt 3:a bland de 7 andra startande, bara taxar :) Bara ett poäng under tvåan, så jag kanske måste medge att min hund är riktigt duktig nu i spåret. Tänk vilken resa! 

Nässla verkar däremot inte ett dugg nöjd med att bara fått gå ett spår och promenad igår, för idag när vi var uppe med tuppen och tränade lydnad på klubben så var hon helt galen. Vi provade igenom alla moment och det känns ändå som att det sitter hyfsat, idag var det mest jag som vid flertalet tillfällen blev redigt förvirrad, men Nässla klarade av det mesta fint. Det enda egentligen var att hon sprang och apporterade istället för att körde rutan, plus låg kvar i rutan när jag kallade in (men jag reagerade själv på min konstiga inkallningssignal) men det känns ändå som att hon hade tagit det om jag stoppat henne och dirigerat rätt. Det stod extra nära idag bara för att störa ut Lystra när de tränade, så det var egentligen inget konstigt. Så nu blev jag genast lite sugen på att anmäla till lydnadstävling och det finns ju så många! Problemet är ju bara att jag inte har så mycket tid för strukturerad träning då det är kurser, dömning och utbildningar på löpande band nu. Ska jag? Eller inte? 

2 kommentarer:

Erika sa...

Klart du ska! Jag funderar lite på Haninge i juni (fast Selma inte är särskilt genomtränad alls just nu.) Hängerupå?

Linn sa...

Men åååå typiskt, då ska vi på vångacupen och spåra lite. Föresten tänkte jag vara i Norge till typ dagen innan så jag tror faktiskt inte vi ska vila SÅ mycket i form :)