fredag 15 mars 2013

Kanske fel år?

När jag tittar på termometern och ser att den står på -15grader idag känns det som jag valde fel år att ta tag i jaktprovsstarten. Fåglarna tinar ju inte ens ute i garaget och även om de gör det så känns det så där kul att gå ut i skogen om dagarna. Eller läs gå ut över huvud taget, det var det jag menade.. 

Idag har vi hantverkare här för att montera upp köket, kul att äntligen få ett kök igen (om ni visste hur mycket man kan längta efter att få äta helt vanliga mackaroner) men det är så där kul just när han är här. Vill ju inte ligga på soffan och titta på direkt, så jag är inlåst i sovrummet (mitt fina gästrum/kontor tjänstgör i dagarna som kök/förvaringsutrymme så jag kan inte direkt jobba eller plugga heller). Får väl helt enkelt pallra mig ut i "vårvädret" och träna lite dirigeringar ändå. Burr!

1 kommentar:

Helena o Vilja sa...

Jag säger detsamma men eftersom det fortfarande känns som om det är låååångt kvar till våren så har jag inte ens försökt ta fram och tina vilt även om jag hade tänkt anmäla till vårprov i år :-( Duktiga du som iallafall tar fram vilt! Kram