tisdag 19 mars 2013

Idag har jag..

..Borrat och fixat dit hälften av alla handtag i vårt nya kök, ringt (men inte fått tag på) sotaren så de kan besiktiga vår nya kamin, tränat miljö (vilt) med Nässla X 2 och gått en mil. Man är väl värdig att baka en kladdkaka och äta upp typ hela själv då? (Och Susann, du behöver inte bry dig om att svara på den frågan, dina statusuppdateringar har inte motverkat något sånt idag om man säger så..)

Här är det väl egentligen bara miljöträningen (jag ska kalla den så, för allt vi gör är att träna gå fot/lyssna i jaktmiljö med vilt utlagt) som är intressant. Går ut och lägger upp en stig av vilt som jag sedan går med Nässla i. Skickar henne på enkla linjetag fram, går till den plats där hon hämtade (fot så klart) för att skicka till nästa område osv. Har kört först i skogen (gick väl så där, mycket flams) och sen efter långpromenad på fältet (gick mycket bättre). Minns ni den där haren jag skrev om i höstas som jag hittade död i busken? Den är pretty ball om man frågar Nässla.. men det är ju hon i ett nötskal - ju tyngre desto ballare. Och päls är ju aldrig fel heller. 

Det finns en (läs: bara en) fördel med kylan som vägrar försvinna: det går bra att ha viltet ligga på garagegolvet i flera dagar utan att det blir dåligt - är ju som ett kylskåp!

1 kommentar:

Susann sa...

Bara glad om jag kan bidra till mer chokladätande här i världen haha =)