tisdag 26 mars 2013

Betalt och klart!

Nu har jag passat på att betala anmälningen till jaktprovet. Vi är 15 anmälda, förra året tog de 16 starter så än så länge får jag vara lite illamående. 

Just nu känns det fantastiskt med de ljusare kvällarna vilket även ger hopp när man sitter och pendlar de långa dagarna. Tyvärr är det inte speciellt rofyllt hemma just nu då det renoveras för fullt, och med renoveringen kommer vidrigt damm överallt! Egentligen skulle vi vara klara nu, men en vägg i vardagsrummet är helt förstörd och vi kommer behöva ta hit snickare ikväll, för att fortsätta med tapetserare efter påsk. Känns så där, man vill ju bara städa ur.. Men köket är jättefint och om en halvtimma kommer elektrikern hit och då är det helt klart sen. Äntligen! Det är förbaskat jobbigt att ha hantverkare omkring sig hela tiden, det är smutsigt, man kan inte göra något för man vill inte störa, men inte heller ligga på soffan och glo på när de jobbar. Vill bara ha det rent nu! 

Nässla får just nu vara hos svärmor de dagar vi inte har hundvakt. Det blir lite bökigt då husse får åka förbi på lunchen och ta ut henne. Svärmor sitter i permobil, vilket i sig inte är ett problem, jag tror de skulle kunna gå promenad tillsammans, problemet ligger i det område hon bor i. Bor en del hundar som jag INTE vill att Nässla träffar och svärmor har både svårt att förstå det, agera rätt och skulle något hända kan hon ju inte göra speciellt mycket. Men vi får se, till våren kan vi börja ta promenader tillsammans och då kan man ju se hur det verkar gå om hon får "hålla i kopplet". Nässla lever det goda livet hos svärmor då hon är en feeder. Tomas drog till (på eget bevåg ska tilläggas) med en lögn igår och sa att om hon fortsätter mata Nässla kommer jag inte kunna tävla med henne, för hon kommer förlora allt om hon blir fet då varje tävling innehåller en bedömning av utseendet och en fet hund kommer förlora 20p av 100 på varje tävling.. Ja jösses, undrar om det funkar? 

Idag ska vi lägga spår, det får ligga tills i morgon. Verkar ju som att det ska gå att droppa blod utan att det fryser, eller vad tror ni?

2 kommentarer:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Lycka till! Kommer gå fint :-D
Vilket prov är det?!?

BMW o Rudi sa...

Haha, vilken fyndig lögn!