onsdag 25 maj 2011

Filosofi om hundar och livet

Jag har haft några arbetspass modell jättelånga sent in på natten och har för att överleva som vanligt laddat ner Podradio från Sveriges Radio. Fick in tre program som heter Hunden och Livet som jag rekommenderar. Ett mysigt program där bland annat Klara Zimmergren filosoferar om betydelsen av hunden i livet, om makt och lite annat smått och gott. Det finns på sverigesradio.se klicka fram till Podradio så står det med i listan över program. Det går även att lyssna direkt på programmen.

Anonyma Mia - jag försökte svara på kommentaren men min blogg verkar vara på dåligt humör idag och eftersom jag som sagt jobbat natt och klockan är alldeles för tidigt så klarar jag inte av att ta den konflikten med blogspot just nu, så om du läser kanske du kan maila mig så ska jag svara där istället: info@hundlycka.com (jag skrev ett långt svar men det raderades av blogspot så nu är jag lite smått galen).

1 kommentar:

Anonym sa...

oh, vad synd..Jag tillhör dom som inte har dator(lånar) och ingen privat mail. Det är ingen bråska, jag har inte hunnit så långt..Mia