lördag 27 juni 2020

SUP och sim

Så jag tror att brädan blev en succé. Sirap kliver upp på den så fort hon får möjlighet, även om brädan står på sniskan i garaget. Jag tog en morgon då vi bara satt på den i vattenbrynet, nästa pass åkte jag ut lite där jag satt ner och i går kväll paddlade vi iväg lite längre i ån. 
Coola Sirap
En så mysig fredagskväll, helt stilla och först satt jag med fötterna i, gränslande för full balans. När vi kommit ut en bit vågade jag mig upp att sitta på benen och genast fick vi ju mer fart. Provade i ett litet ögonblick att resa mig upp, men det var alldeles för rangligt för att jag skulle riskera något. Paddlade tillbaka till start för lite vila, jag hade glömt vatten att dricka och var helt genomsvettig av värmen.

Vid land badade vi lite, sen kom det två killar som också ville bada, så vi klev upp en stund. Sen sa de att hon gärna fick bada, och eftersom jag inte ville att hon klättrade på dem i vattnet gick jag i också, med koppel (killarna hade någon form av funktionsvariation så tror de skulle kunnat reagera om hon skulle bli lite för på). Jag hade ju ändå baddräkt under och rätt som det var så simmade Sirap helt på eget bevåg, avslappnat. Efter att vi simmat runt lite och svalkat oss och när killarna gått tog vi en tur till på brädan. Nu när jag visste att Sirap kunde simma (utan att bli traumatiserad) vågade jag mig på att ställa mig och det gick ju det med. Lite vingligt och i natt har jag haft de konstigaste platserna för träningsvärk 😂 

Fascinerande hur cool Sirap är på brädan då alla andra typer av underlag är så läskiga. Men det är lite så hon är, först är något läskigt och när det inte längre är det så är det bland det häftigaste som finns! 


2 kommentarer:

Susann sa...

Se där, så kul! Är den lättpaddlad? Funderar på en större stabilare här ute bland alla vågor...
Och sen framöver kan du göra roliga balansövningar som att stå på ett ben etc. Ja, utan hund då i början =)

Linn sa...

Jag har ju ingen tidigare erfarenhet så vet inte om den är lättpaddlad, men jag kommer framåt utan att känna mig frustrerad trots jag inte gjort det förr, borde vara ett bra betyg. Du får testa den om tillfälle ges!

Just nu är jag glad jag kan stå på två ben, det andra får vänta lite :P