måndag 8 juni 2020

Herren på täppan

I torsdags tränade vi på mitt ex marker för att kunna testa skott. Sirap reagerade lite så vi sköt bara en gång. Det var ganska obefintligt och hon blev inte rädd, men klängde lite efteråt, vilket är ett normalt sätt för henne att reagera och just nu verkar ju det mesta läskigt så det var nog inte min smartaste träningsidé att skjuta just nu. Vi har ju ändå skjutbanan inom hörhåll från tomten, men med tanke på att korpen i skogen är läskig så är det klart att ett skott i närheten är lite skum. Men jag har en plan, så är inte orolig för att hon ska bilda en rädsla och som sagt brukar hon bli rädd för allt första gången (hoppa in i bilen, duscha etc, saker som hon idag älskar). 

När vi hade tränat tog vi en promenad och hälsade på exet, vars pappa dog i dagarna pga att levern lade av. Nu var han 84 år, så ingen ungdom, men alltid tufft att förlora en förälder, dessutom bor de på samma gård så de är ju vana att ses dagligen. Jag var förbi och gav en blomma och tog en fika på altanen. Han har numera en tioåring och en fyraåring, och den sistnämnda kom på att hon kunde ge Sirap sina leksaker. Började med att kasta till henne ett litet gosedjur och inom kort såg det ut så här: 
Titta noga och du ser att det är MÅNGA lager..
Tycker det är så gulligt att Sirap är så trygg kring barn (eller ja, hon älskar dem och visar det genom att fälla dem och sedan ha pusskalas) och sen att se barnens utbyte med henne. Så här hade de det i säkert en halvtimma <3 p="">

Inga kommentarer: