fredag 2 mars 2012

Träning och bus

Igår var vi hos Jens, Thisbe och Gucci, vi hade en heldag där med träning och middag, myysigt! Jag fotade lite själv, men de flesta bilderna har jag snott av Jens.


Här kanske det ser väldigt snyggt ut, hon står där alldeles stadigt och väntar på mitt kommando.. Well, det var inte så det var, förutom att det faktum att hon stod stadigt med kommentaren: "Ja, jag ser att du pekar dit men jag förstår inte varför jag ska springa dit du pekar för nu har jag varit där nere och letat i 20 minuter och hundra gånger utan att hitta något så varför ska jag slösa min sista energi på att lyssna på någon som uppenbarligen ljuger?"
Jaja, när en övning på 30 minuter inte resulterar i mer än halsont (hos mig) och förvirring (hos Nässla) är det bättre att ha lite hopp och lek en stund.

För att hundarna skulle få fräsa ur lite efter den mindre lyckade övningen innan som nötte en hel del på frustrationskontot lär vi de ta varsin dubbelmarkering med skott. Här var dagens guldkorn när Nässla satt stadig som en sten <3 Trött? Nejdå, när hon väl sprang hann inte ens benen med, det var synd det inte kom på film för snabbt var det.

Vi avslutade med ett sök där Nässla sken i lydnaden och Thisbe i nosarbetet och när vi gick tillbaka hittade Nässla lite energi för att döda taxen (eller Flaxen som den döpts om till eftersom hon tror hon är en flat).


1 kommentar:

En hundblogg om Dina sa...

Det är så härligt att kollapå när hundar leker och busar tillsammans, jag kan stå och kolla hur länge som helst! ;)
Svar: Tack så mycket!