fredag 24 februari 2012

Kvällens bana

Först tänkte jag gnälla lite över folks oförmåga att ta reda på saker innan de gnäller över det på facebook (ja för mer initiativ än så går ju inte att ta, det får någon annan göra) men jag ska strunta i det :) Det här är ju ändå en hundblogg och inte en "jag-är-så-grymt-trött-på-delningar-på-fejjan-där-man-tycker-att-något-jag-läste-på-en-sida-full-med-lögner-måste-vara-sann" blogg. En sån blogg tror jag inte ni är intresserade av och jag har en känsla av att det skulle locka till sig just det klientelet som jag är så less på med såna där härligt begåvade kommentarer, så jag skiter i det. Istället riktar vi oss till kvällens träning i den varma arenan, skönt! Jag designade ihop en bana med en hel del springsträckor, tänkte jag behöver värma upp lite inför morgondagen ;)
Det blev också så att man får passera åttans frestelse fyra gånger så det blir det ultimata testet och se hur Nässla klarar av det, men det är ju det som vi tränat på sista tiden så det borde gå bra.

Känns lite konstigt att titta ut på gräsmattorna och tänka att jag ska åka skidor i morrn. Hoppas det finns någon snö men att det är soligt för vår hejarklack. Sen efter morgondagen kan våren komma (eller jag kan acceptera att den kommit) och jag är redo för massor av träning utomhus igen!

3 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Blir så imponerad över eran strukturerade rallyträning. SNART ska jag ta tag i det. Ska bara...

Trevlig helg!

Karin sa...

Tack för dina kommentarer och synpunkter. Jag tror att det finns många föreställningar om effekter etc. Kanske inte alltid helt underbyggda vetenskapligt. Såklart finns det lika många erfarenheter som det finns individer. Men det är bra att samla allas tankar och sen bilda sig sin egen uppfattning (som med allt).

Anna sa...

Vilken tur! Den här banskissen snor jag och bygger imorgon, onsdag, att träna på. Ska bara komma ihåg att köpa torkad tjurpung i tunna små skivor att ha i "frestelsen" för det blir extra svårt att motstå för min kille... Hundar och vi människor tycker inte alltid att samma saker är smarr! ;)