onsdag 8 februari 2012

Ändrade planer (ovanligt va?!)

Har grubblat lite över jaktprovsstarten i vår och har beslutat mig för att inte stressa ut i vår. Vi kommer ju ha vinter i åtminstone en månad till vilket gör att riktig träning kommer hinnas med i max 1,5 månad innan provet och då kommer vi knappast hinna träna vatten (läs inte nudda vatten). Visst går det säkert om man vill men jag söker ju jobb för fullt och vet inte riktigt hur min situation ser ut framöver, om jag bara hinner träna på helgerna är vi knappast där. Vill inte ha som det var i höstas inför starten (som inte blev av) där jag tränade varje vaken minut med en stressklump i magen. Om jag bestämmer mig för att inte starta kommer jag kunna slappna av mer och få bättre kvalitet på träningen, så det får nog bli så. Dessutom hinner vi med både internat hos Eva och även förhoppningsvis flera WT där vi kan upptäcka våra brister och bearbeta dem mer innan. Ja, jösses vilken fegis jag är! ;)

Rallyn däremot, där anmälde jag mig innan jag tänkt till, men där går det mer som det går. Är ju anmäld till Fagersta BKs tävling, nu gick Fagersta KK ut med att de också kommer göra sin tävling officiell, ett tag höll jag på att anmäla mig till den med, men att åka den här sträckan två helger i rad gör jag helst inte.
Alldeles för långt!
Ja, vad tänkte jag när jag anmälde mig egentligen? Tur att det är två tävlingar iallafall.

Ikväll tar vi en tur till Kungsör och promenerar en sväng med Zandra. Ska prova hennes hundtäcke på Nässla, tänkte köpa ett då jag har fått erbjudande om rea, passar bra.

3 kommentarer:

Zandra, Lova o Lystra sa...

Låter som en smart plan! Varför stressa när ni tränat allt så grundligt och fint hitills : )

Fagersta vägen är SJUKT jobbig att åka!

VA REA på täcken, VART då? Jag vill ju också ha ett till. Du får berätta när du kommer. ; )

Emma o Sasha sa...

Läste jag ordet rea?????? Vaaaart??

O jag tycker också att du inte stressar, ni kommer att hinna med massa jaktprov ändå :-)

Emma sa...

Alltså, jag tycker att det är bra att du inte stressar