torsdag 12 mars 2009

Lekstund med jourhund

Igår ringde en gammal kursdeltagare och undrade om Nässla ville träffa en jourhund som de hade hemma hos sig. De var i nästan samma ålder och jourhunden hade lite flat i sig så hon tänkte att det skulle passa.
Jag filmade lite och fick till den här lilla snutten. Som vanligt så är batteriet dåligt när det gäller..


Nässla jagar Semlan och då måste storasyster (vinthund) Ida lägga sig i "Var försiktig med min lillasyster!"
Det var inte lätt att ta en bild, de höll ju sig inte direkt still..

Semlan är en jourhund då hon inte kunde vara kvar i sitt hem och letar nytt boende. Vill du veta mer om henne finns hon på http://www.neverneverland.se/aktuella.hundar.2008/semlan/aktu.semlan.htm

Tidigare på dagen hade vi också varit i Sundbyholm där jag filmade Nässla lite, men det var bara på en film vi gjorde något vettigt.. Denna där hon stannar på kommando mot mig.

Hon är duktig lilltösen.. <3

Jag har anmält mig och Nässelsoppan till lägret (se förra inlägget med filmen) och det ska bli så kul!

Idag hade vi syskonträff hos uppfödaren, det var trevligt som vanligt, men jag fick sockerchock och mådde lite illa och var alldeles skakig. Gick bra när vi var still, men jag hade lite svårt när jag skulle gå med Nässlan kopplad. Så nu inget socker på ett tag. Usch.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig hon är lilla Nässla!!!! Menar du att man måste träna på sånt där???

Linn sa...

Haha, först tänkte jag om du menade leken! "Va leka, träna på det??" Men nej allt Nässla gör har hon kunnat naturligt. Det är skönast då slipper jag mata henne med massa godis :P