lördag 30 maj 2020

Sol och ledigt, men inget simmande

Härligt med en ledig dag och lite solsken. Då kanske jag kan bada med Sirap tänkte jag, för att få henne att simma. Men nix, varmt var det vare sig i vattnet eller på land upptäckte jag ganska snart. Så hennes simskola får helt enkelt börja senare i sommar. 
Hennes nya fina halsband
Fast visst kunde hon bada, så länge hon inte behövde tappa greppet under tassarna
Vi promenerade fram till ett bra ställe att bada ifred på, och på vägen går man genom mysig skog. Livet med hund i Sverige är bra fint. 
Äsch, förmedlar inte ens en femtedel av känslan. Men mysigt var det.
På vägen hem hade de visst satt ut kossorna på grönbete. Sirap var mycket skeptisk till dessa djur, jag själv blev alldeles varm i hjärtat av att se in i deras fina mjuka ögon, jag älskar kor! Sen blev jag så klart ledsen över tanken på att man kan döda och äta dem, något jag i normala fall försöker undvika att tänka på. Hur skulle man orka leva då? 
Muuuuu!
Inser att jag tog mer bilder mentalt än jag gjorde med mobilen så alla de vackra vyerna ligger i mitt minne. Men jag är så tacksam över att jag bor där jag gör, i fina Kungsör med Mälaren längs med hela "stan" och skogar runt om. Och med en svart kärleksbomb i kopplet. Jag hade aldrig överlevt de här tiderna om pandemin kommit förra året, tänk vad mycket de ger våra fyrbeningar 💖

Inga kommentarer: