fredag 28 juli 2017

Små glädjeämnen

Igår tog jag och Nässla en 30 minuter lång promenad med betoning på promenad. Hon gick med mig hela tiden utan protester! Lagom svalt ute, en "riktig" promenad och en hund som gladeligen klättrar upp på saker längs vägen för att kräva belöningar. Litet glädjeämne men stort i hjärtat att få gå en helt vanlig promenad. 

När vi kom hem tog jag cykelt till skogen och la ett spår som Nässla fick gå sen. Inte så långt, bara för att få använda nosen lite grann innan helgens spårprov vi ska på. Den lyckan att bara få vara helt som vanligt 💕
Efter spåret tänker hon inte alls följa med till bilen och åka hem. 

Tre dagar i veckan simmar vi och vid nästa pass är vi uppe i 30 minuter. I morse blev det ett sådant pass och så här nöjd är hon när hon går med bollkastaren till vattnet. (Jag kastar först när hon är i vattnet och simmar så ingen panik)

"Följ mig!"
Det är svårt att få till promenaderna med Nässla, nu är det lite för varmt för att jag ska få med henne och på mornarna ska hon bannimej inte gå något annat än sin vanliga runda och på kvällarna är hon för trött.. Men jag gör mitt bästa, för nu vill jag verkligen att hon blir i så bra form som möjligt! Jag har tänkt att åka till Norge en sväng i slutet av augusti och även om inte vandringen blir av så hoppas jag ändå att vi kan ta några promenader i vackra omgivningar utan att knät tar stryk.

Inga kommentarer: