tisdag 7 februari 2017

Skogsfynd

Fantastiskt att gå mot ljusare tider! Idag hade jag inga ärenden efter jobbet vilket innebar att jag kunde ta en sväng upp i skogen, så mysigt! Tänkte träna lite fotgående först (eftersom vi nu är anmälda på Flatmästerskapet och behöver komma i form minst sagt) men Nässla fastnade i dofterna.. Det visade sig att det låg ett helt rådjur fast utan kött några meter bort så det var inte så konstigt. Jag är ju ekonom ut i fingerspetsarna så jag passade på att ta hem några klövar och även lite skinn till framtida spårträning. 
Fyndet hos spåraren själv
Givetvis hittade vi det typ direkt på vår promenad så jag fick släpa med mig det under hela turen. Hittade en plastpåse som jag fyllde och sedan gick vi vidare. Nässla skulle bestämt bära en av pälstussarna och när jag kopplade upp henne fick hon göra det. Vi mötte dock en hund på vägen och då tyckte tydligen Nässla att det var bäst att svälja hela pälsen så inte hunden kunde komma åt den 😮Har aldrig hänt förr men någon gång ska väl vara den första. Blir spännande att se hur den kommer ut för den tuggades ju inte om man säger så.. 
Påskvinnan

4 kommentarer:

Erika sa...

Vilken dramatik! Gulp, liksom! (Påminner om Selmas insatser i uppletanderutan i våras. Fattar inte hur de kan svälja så fort :-D. Numera får hon bara leta upp föremål som endast en elefant skulle lyckas svälja.)

Linn sa...

Det ironiska är att jag tänkte innan att jag har sån tur som har en flatt som ALDRIG satt i sig något olämpligt (folk blir ju av med strumpor varje vecka har jag hört) och att jag därför inte brydde mig om storleken. Nåja, hon kräktes inte upp den i morse så den kommer väl ut den andra vägen snart. Med tanke på fisarna är det nog dags att gå ut och prova nu!

Susann sa...

Hahaha =) Har du alltid med dig stora plastpåsar ut på dina hundpromenader eller ?!?

Linn sa...

På sommaren ja, för kantarellfynd. Den här hittade jag i närheten ;)