söndag 31 januari 2016

Nytt trick

Sist vi hyrde hallen för lite seriös träning tyckte jag att vi faktiskt gjorde en del framsteg på vårt FS program. Zandra lyfte fram många bra poänger och det börjar ta sig. Så mycket att vi faktiskt satsar på ytterligare ett trick just nu, att Nässla ska gå med tassarna på mina fötter när hon är mellan mina ben. Förutom att det ser flashigt ut så innebär det också att momentet blir ett trick istället för en position och därmed kan jag utnyttja positioner mer i resten av programmet, vilket gör att jag kan strama upp henne mer. 

Jag är långt ifrån klar, vi började ju i förrgår, men så här gjorde jag: 

Först började jag på dubbla plattformer, för att få mer stillhet i hela henne. Alltså jag lägger två formar bredvid varandra så får hon en kvadrat att vara på. Då kan hon inte börja göra allt för mycket utsvävningar. Där fick hon göra tasstarget med musmatta. 

När hon gjort det en stund lade jag musmattan på golvet och klev själv på den. Då hände det att hon ofta klev på min fot och när jag kände trampdyna mot fot - klick. Hon var framför mig, tänkte att vi jobbar in positionen sen. Efter några pass tycker jag dock att hon mer verkar försöka hitta rätt position än vad hon fokuserar på fot/tass och då fick hon helt enkelt göra det från mellan, för då minskade hennes alternativ på positioner avsevärt och hon kunde då bara fokusera på tassarna. Så här är vi nu: Jag måste komma på ett bra namn, någon som har ett förslag?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Duktiga ni är, kommer bli hur bra som helst det där! :D

Anonym sa...

/ Zandra ;)