måndag 25 maj 2015

Agility, eller äta massa bajs

I söndags fick inte Nässla någon vila, istället åkte vi in till Ekeby ridskola där de hade något jippo och tjejerna skulle köra lite lätt agility med sina hundar. Nässla ställde självklart upp som lånehund men hon gjorde det kanske inte så med den äran.. Hon hade nämligen fullt upp med att fylla på magen istället för att hoppa ;-) En stoooor anledning till att jag inte siktade på något SM idag (tillsammans med min överfulla kalender och åka till Japan mitt i kvalsäsongen), hur skulle det vara att tävla med den här vesslan mitt i en travbana vavava?? Jag kommer förvisso vara på SM, men antagligen som skrivare och Nässla får vara i tryggt förvar hemma. Bäst så. Vi behöver ju inte göra om värsta frestelsen IGEN liksom. 
Extraföraren och Nässla, klara färdiga gå!
Loppet var snabbt gjort och sen unnade jag mig lite slagstaglass och Nässla minglade med allt folk där. Det som jag tycker är härligast med hela den här agilityhistorian är att tjejen är egentligen livrädd för svarta stora hundar, men efter att ha träffat och tränat med Nässla en dag så är hon jätteförtjust i henne (trots hennes svek på banan alltså). Nässla kan hon! 

1 kommentar:

Pudelfarbrorn sa...

Utmärkt jobbat min sköna unga dam! Hästbajs passar både som förrätt, huvudrätt, efterrätt och mellanmål. Med vänlig hälsning/Herr Pudel