torsdag 14 maj 2015

Å så blev det bruksträning,,

Tvära kast som vanligt, gårdagen vigdes till bruksträning. Åkte till klubben och körde lite framförgående och sedan kedjade jag ihop alla moment, bortsett från budföringen som är lite svår på egen hand. Tycker att framförgåendet tar sig, hon är lite tveksam till att gå ut och kan dra sig ganska mycket åt vänster (hänger nog ihop med krabban) men vi borde kunna ta oss igenom momentet. De andra momenten sitter ju sedan lydnaden och borde inte vara några problem, förutom att hon slår i hindret oftast. 

Efter träningen passade jag på att lägga ett spår på klubben, det var en liten chansning för hon har inte varit så bra (läs katastrofalt) när vi spårat i samband med lydnad, men igår gick det jättebra!! Fokus låg på att ta alla pinnar, vilket hon gjorde. 
2015-05-13
I morse tog vi tidig morgon och åkte och la ett spår till Lystra samtidigt som Zandra la till Nässla. Nu ville jag bara ha fokus på att hitta pinnar igen och pga pin-kodsmissöde så blev det inte markerat några pinnar, men de var 7 stycken och hon tog alla!!
2015-05-14
I morgon blir det ett sista genrep och på lördag smäller det. Det kan verkligen gå hur som helst, jag har ju aldrig ens sett ett bruksprov, men desto roligare! (eller nåt!).

Inga kommentarer: