måndag 15 december 2014

Om Nässla vore med i Mora Träsk..

Ja då skulle hon sjunga så här: 

Jag kommer till en vattenpöl
Jag kan inte gå runt den
Jag måste gå igenom den
*plaskplaskplask*

2 kommentarer:

Karolina sa...

Hej!
Hittade din blogg när jag googlade efter flatbloggar. Jätteglad att jag hittade hit, kommer följa er :-) Såg filmen från mässan, gud vad duktiga ni är! Är rallylydnad det ni satsar mest på? Såg att ni håller på med lydnad också, och av titlarna att döma även viltspår. Kul!
Jag är uppvuxen med flattar hemma, och väntar nu på att få hem min första alldeles egna valp. Har en blandras sen innan som inte alls är intresserad av att träna tyvärr :( Men en flat är ju ett säkert kort, så det ska bli kul att börja träna igen.
Mvh Karolina

Karolina sa...

Åh, är du också från Eskilstuna. Kul! Såg att du bor i Kungsör nu, det är ju nära :) Vad roligt att ni håller på med allt, vi kommer nog också hålla på med det mesta känns det som, iallafall testa på tills vi fastnat för något lite extra. Hade tänkt åka på flatlägret i Arboga i sommar, och eventuellt ungdomslägret också.

Min valp är en import från Japan, Ragnhild (Kennel Almanza) har importerat henne och hennes syster, den ena ska ut på foder till mig så fort hon bestämt sig för vilken. Dom kom till Sverige förra veckan. En brun tik efter Almanza Northern Sunset (Som bodde hos mig innan hon exporterades :)) och Harvahampaan Go and Get it.