lördag 1 december 2012

Vi vågade!

Men det var bannimej på håret lettmetellya! Först och främst när klockan ringde 05:25 kändes det så där att kliva upp med magknip (nervös!) och när jag sen kom till arenan med stor vånda fick jag startnummer tre. Efter en liten hund, före en boxer. En boxer! Gissa vad grannen har för ras som vi bara busar med?! Och gissa vad Nässla sa när hon såg den!! Tänkte dock att jag kör på först och om vi skulle nolla något moment skulle jag skippa platsliggningen helt säkert. (De körde plats och tandvisning sist). 

Körde vårt program som gick riktigt bra! Har inte protokollet här, men om jag inte missminner mig fick vi följande poäng: 
Linförighet: 8 (snett) Hon plogar lite, men hade såvitt jag såg, perfekt kontakt hela tiden, och kunde springa fint vid sidan. 
Läggande: 9 Tror inte hon var tillräckligt snabb
Inkall: 10 Här var hon tillräckligt snabb ;)
Ställande: Minns inte, men 9 eller 9,5
Apport: 7 (rullar) Hon satt i alla fall! 
Hopp: Tror 9,5
Vad kul jag har!


Med hjälp av den fantsiska appen för lydnadspoängsuträkning kom jag fram till att jag hade 138p (eller nåt) vid tillfället, kanske det skulle vara värt att prova sig på den där jävla platsen ändå? Och är det inte lite oförskämt att komma mitt i och säga att jag vill bryta, och de andra ekipagen måste byta platser och ha sig? Tog en ensam promenad med Nässla, tränade lite, kände efter och kände att det skulle kanske gå, så jag satsade. Och vi klarade det! Först när jag kopplade loss Nässla såg jag hur blicken tändes till i henne och hon vände sig mot boxern, men jag höll i halsbandet och väntade tills hon samlat ihop sig och det verkade funka. Mina knän skakade och mitt hjärta gick i 180! Men hon låg där. Och hon satt när vi visade tänderna så vi fick två tior till! Så skönt och jag ville bara gråta när jag klev ur (fast det var så kallt så jag valde att springa fort som attan in istället). När det var dags för prisutdelning var det skönt att höra att vi inte blivit uppropade när vi passerade 160p, desto bättre när vi var kvar när fyran ropades upp :) Prispallen för oss idag, ett förstapris på 182,5p och en tredjeplacering blev det :) Bara klubbmedlemmar på pallen, Zandra kom tvåa :)
Enligt husse står vi på fel sida, då tvåan ska vara placerad till vänster, men vi kan väl låtsas eller nåt ;)
Efter tävlingen bar det av till vårt hus, det känns så bra nu (när skiten platsliggningen är gjord)!

Bilderna är stulna från Kungsörs BK´s facebooksida, sån toppenordförande som tar massa bilder under dagen och laddar upp :) Jag tror Zandra filmade så kanske det kommer upp en film också. 

9 kommentarer:

Jessica sa...

Stort GRATTIS till kanonfina poäng

Linda sa...

Vilka fina poäng! Stort grattis och snyggt jobbat!

Ann-Sofie sa...

Åhhhh jag får glädjetårar när jag läser om er dag. Blir såååå himla glad för er skull bästa Ni. Tjohooo o Hurraaaa o jag vet inte va ★★★
Blir nästan till att ta fram Champagne ikväll o fira både Lydnadsresultat o nytt hus.
Världen största Grattiskram till Er från mig ♥

Helena o Vilja sa...

Åhh vilka kanonpoäng! Härligt! Stort grattis!

Hanna aka Lilla My sa...

Vilka superfina betyg! Stort grattis :)

Erica sa...

Grattis, det fär ju jättefina poäng!!!!

Susann sa...

GRATTIIIIIS!! =)

Emma & Sasha sa...

Snyggt jobbat! Massa grattis från Örebro :-)

Sara och Lhyra sa...

SUPERGRATTIS lite i efterskott!