lördag 15 december 2012

Tävlingshandling

Igår hade jag och Zandra en dejt där vi planerade och skrev kurskompendium inför vår tävlingshandlingskurs i rallylydnad. Det ska verkligen bli så kul och vi båda ser fram emot det något enormt! Vi har ju fortfarande två platser kvar med hund så om ni inte ska till My Dog och vill förbättra era förutsättningar på rallybanorna 2013 ska ni givetvis anmäla er! Om du själv inte vill gå, men känner någon som ska ge sig ut på banorna så är det absolut INTE förbjudet att tipsa dem ;-) 

Här kommer lite kursinfo:

Välkomna till 2013 första och lyxigaste kurs!
Ska du ge dig själv i nyårslöfte att våga dig ut på tävlingsplan i rallylydnad? Eller har ni tävlat men har behov av lite mer träning i tävlingshandling? Eller siktar du rent av på SM 2013? Då kommer här kursen för dig!
Under två heldagar kommer du och din hund att drillas av två instruktörer för att få ut det optimala av dig och din hund under tävling i rallylydnad.
Fokus på kursen kommer vara attityd, detaljer och känsla och den kommer bland annat innehålla: Startrutin - att göra entré, belöningsteknik, uthållighetsträning, koncentrations- och störningsträning, banträning och momentträning. Kursen riktar sig till tävlingsekipage i alla klasser dvs. du ska minst vara redo för en start i nybörjarklass. Kursen kommer att individanpassat efter den nivån just DU ligger på. Kursen kommer att blanda teori och praktik och hela tiden med tanke på tävlingsträning. Det kommer även att filmas och analyseras för att kunna optimera även de små detaljerna.
Instruktörer på kursen är Zandra Beijer som har samlat ihop ett gäng klassvinster i rallylydnad och hennes tränings- och tävlingskompanjon Linn Aasen. Du kan läsa mer om på dem på deras respektive hemisdor www.goldendays.nu och www.hundlycka.com .
Priset för kursen är 1800:- Då ingår fika och lunch båda dagarna, en varm och behaglig hall och två instruktörer samt kurskompendium. Det går att gå kursen utan hund och då betalar du endast halva priset. För att kunna hålla en god kvalitet på kursen kommer vi att ta emot max 10-12 deltagare med hund.
Datum: 5-6 januari 2013, 10:30-17:00 på lördagen och 9:00-16:00 på söndagen.
Plats: Kungsörs hundarena
Vill du anmäla dig till kursen skickar du ett mail till info@hundlycka.com med följande information:
Ditt namn
Hundens namn
Hundens ras/er och ålder
Vilken klass ni ska starta i
Något speciellt ni behöver hjälp med
Eventuella matallergier (eller detta stoppar jag inte i min mun)
En anmälan är bindande och kursavgiften betalas endast tillbaka om hund eller förare blir sjuk och kan visa upp läkar/veterinärintyg, alternativt vid löp. Om det finns folk på kö eller du vet någon annan som vill gå är det okej att sälja din plats, men meddela oss gärna ändringar.
Välkommen med din anmälan!

Inga kommentarer: