torsdag 26 juli 2012

Vilket genrep!

De säger att genrepet ska gå dåligt för att stora uppgiften ska gå bra, om så är fallet är vi nog körda i helgen. Igår fick jag med både apporteringsträning och rally under dagen. Först apportering hos uppfödaren, där hon och jag åkte till sjön och bara tränade lugnt och stilla på avlämningar och dirigeringar. Nässla fick jättebra träning vid båden, då Bitte åkte ut med den men lät bli att kasta något, bra att kunna stå och slappna av och se en båt utan att något händer :) Den sista avlämningen vi gjorde efter ett riktigt långt linjetag på vatten var dessutom klockren, ett sånt där tillfälle där man såg att hon tänkte till. 

Sen var det full fart till rallygänget och där körde vi samma bana som sist men på ett annat ställe med betydligt mer störningar. Nässla var dock i lagom uppvarvat mode (läs kunde lika gärna åkt hem och sovit) efter dagens apportering och skötte sig därför utmärkt. Bådar åtminstone gott för söndagens tävling ;)

Jag ska försöka vara skicklig och ha med mig kameran och dokumentera hela helgens äventyr, för det är jag övertygad om att det blir både i och utanför planen. 

2 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Lycka till i helgen!

Ann-Sofie sa...

GRATTIS igen!! Hurra va ni ä BRAAAA, vilken dundersuperduperhelg det blev!!!
Heja heja!