torsdag 28 juni 2012

Vid vatten försvinner hjärnan

Ja, det kan man nog lugnt säga och det fick Lystra, Lova och Nässla bevisa idag. Herre, vad korkade de blir bara för att det går en å framför tassarna. Vi tränade på avlämningar utan att skaka innan och jag tycker att det var framsteg för alla, även om det går betydligt långsammare än för andra moment, inom typ rallyn, där man oftast rör sig jättefort fram. Vara vid vatten-träning behövs uppenbarligen. 

Dagens skönaste händelse var helt klart när Lystra gjorde så här: Det var en liten mur i vattnet och vid ett tillfälle kastade jag över den. Lystra visste inte om hon skulle hoppa över den eller simma runt så istället hoppade hon rätt i den. Otroligt underhållande att se på :D

På tal om den där trion av knäppgökar (Lova, Nässla och Lystra, ville bara förtydliga så ni inte tror jag menar Zandra ;) ) så tog vi en promenad här i kvarteret i söndags och på ett ställe såg vi en självgående gräsklippare. En sån är ju scary nog bara med sin uppenbarelse men inte nog med det så åkte den raka vägen fram till hundarna. Ojojoj, den hade de nog helst dödat om de kunnat, vilken fara!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hur går det med rallyn då? :)

Elisabeth sa...

Japp, självgående gräsklippare är mystiska varelser! Astra har satt sig själv att bevaka en sådan i grannkvarteret. Vi får jobba duktigt för att få henne med oss när hon håller koll på den :)