söndag 17 juni 2012

Marathon

Hmm... var nyss inne på Oslo marathons hemsida och såg att det finns platser kvar till årets lopp i september. Hade tänkt ta det först nästa år men nu blev jag lite frestad. Vad tror ni, kan jag gå från 5km till över 4 mil på 3 månader? Eller ska jag köra på den här istället i höst så jag kan lulla på som vanligt för att sen lägga i en högre växel tidigt nästa vår och värma upp med Göteborgsvarvet tillsammans med husse och sedan ta maran i Oslo på hösten som planen var från början? Åh alla dessa beslut.. 

2 kommentarer:

Susann sa...

Jag tror nog att det går att köra marathonet i år men frågan är om du hinner bli optimalt tränad på tre månader?!? Det är nog inte KUL att springa 4 mil om man inte är tränad för det. Men det är ju å andra sidan kul med utmaningar;)

Visste inte att du var så hurtig även efter tjejklassikern, då kanske du vill joina mig nästa sommar =) En veckas fjällsport (downhill, fjällcykling, fjällöpning, kite, slackline mm). Snorkul!

Helena o Vilja sa...

TACK snälla Linn för dina tips om mina "banor". Jag märkte att det blev lite trångt på sina ställen och att jag inte visste på vilken sida jag skulle ha skyltarna. Och jag är fortfarande inte säker på att jag fattat hur man skall gå efter 1-2-3 när man gått baklänges men jag ska gå in och kolla på Zandras braiga filmer! Ni kan väl lära Sara lite rally i midsommar som hon kan ta med sig och lära vidare till oss ;-) Kram