tisdag 19 juni 2012

Mycket badande blir det

På kvällarna de senaste dagarna har vi badat en hel del (eller nja, Nässla har, jag hoppar ogärna i ån). Jag har inte tränat utan hon har fått vara fri och jösses vad hon simmar. Hon simmar runt för sig själv i säkert en kvart innan hon kommer upp, skakar av sig och vilar för att sen simma runt lite på egen tass igen. Jag tycker det är jättemysigt att hon gör så och inte står och flåsar vid mig "kasta något, kasta något, kasta något". Plaskar in lite i vassen, simmar ut lite i vattnet och sen hitta något skräp som måste plockas upp på land. Igår när jag såg henne kom jag till insikt att jag bara måste lösa simkort till henne i vinter, för att få vara i vattnet är verkligen en njutning för henne. 

Idag tränade jag lite i Flaten, husse skulle till Skarpnäck efter jobbet och leka med sin RC bil så jag tog pendeln dit och mötte upp, skönt att slippa ta tåget hem. Tyvärr var våra lekkompisar upptagna men vi fick till ett bra träningspass själva. Nytt vatten = ny möjlighet att träna fotgående (läs inte hetsa upp sig). Hon höll sig otroligt lugn och jag förstärkte det rejält med mat. Vill ändra känslan i högsta möjliga mån vid vatten att det inte ska bli så upphetsat. Gjorde mycket bort från vattnet med, typ kastade i en dummy och skickade henne på tre linjetag på land innan hon fick ta den i vattnet och hon höll i sig hela vägen. Känns bra och jag börjar få förhoppning om att vi tom kanske kan starta på vattenrutan på sommarens WT. Funderade först inte ens på att åka efter förra WT där hon gick upp så otroligt i varv men har nu bestämt mig för att köra på och om jag känner att det blir för mycket (eller om jag inte vill göra en walk up) så kan jag alltid skippa dessa rutor. Det är ju framförallt walk up som jag bävar för (vill inte förstöra för någon annan) men det är ju ingen som tvingar mig att göra allt. Så så får det bli. Flatfestivalhelgen kommer föresten bli en hejdundrande helg. Jag ska skjutsa hussen och hans bror till Arlanda på morgonen, åka till Tess och äntligen få umgås med henne under dagen, tävla i avancerad på kvällen (premiären!) och sen ska jag övernatta någonstans (har inte bestämt mig ännu) i samband till festivalen, starta i WT och därifrån sedan ta mig till nästa sovställe (inte heller bestämt) för att tävla på söndagen i rally i Norrtälje. Jag menar, det är ju nästan nästgårds ;) Och vad ska jag ha brått hem för, trist att vara ensam. Ska bara lösa sovandet, annars är det lugnt. 

2 kommentarer:

Sara sa...

Ja, Cassi kommer nog att fortsätta kallas för "bebis" ett bra tag till. Samtidigt är jag så ovan vid att ha en stor hund att jag lätt glömmer bort att hon är pytteliten i knoppen eftersom hon är så himla stor i kroppen ;)

Zandra sa...

Haha, jäklar ni ska ligga i den helgen alltså! ; )

Sv - Ja eller hur det är ju bara trams. ; D Men jag måste nog tänka och träna ändå.

Ses ikväll!