torsdag 29 september 2011

Vidriga metoder!

På tal om det här med el på lydnadsplan så florerar det just nu en film på hur några längre ner i europa tränar apportering. Innan jag länkar till filmen ska jag bara se till att varna ordentligt! Filmen är vidrig och är du känslig så klicka inte! För dig som inte avskräcks så är filmen här. Det gör så ont i hjärtat att se någon träna sin hund på det sättet. Och det är ju bara ett lydnadsmoment?! Hur värt är det att hunden ska sitta rätt när den håller i en apportbock? Hur kan man ens finna något nöje i en sådan behandling och vad är det som lockar en människa att åka till träningsplan med sin hund när man planerar att utföra såna handlingar?

2 kommentarer:

KerstinBrunoNIlaq sa...

Som Kerstin Malm säger, valet av träningsmetoder och hur man fostrar sin hund beror på människans moral och etik. Är man sån med sin hund så är man det även med sina medmänniskor och sig själv. Hoppas att fler och fler anmäler dessa brutala personer och metoder för djurplågeri för det är vad det är !!

jens sa...

Instämmer med föregående. Detta är inte hundträning utan kvalificerat djurplågeri. Hoppas alla som råkar bevittna liknande har civilkurage nog att anmäla människor som är kapabla att sjunka så här lågt.