måndag 17 maj 2010

Ännu mera kurser i höst!

Nu har jag med nöd och näppe uppdaterat min hemsida med nya kurser. Hemsidan ser visserligen hemsk ut just nu, det är något med mitt program, men faktan finns där ändå. Kursstarter i sommar och höst är:
  • Kantarellsök
  • Valpkurs
  • Unghundskurs
  • Blodspår
  • Personspår
  • Uppletande

Om det är någon som vet var man kan göra en egen hemsida gratis eller relativt billigt för att sedan ladda upp den på egen domän så tar jag gärna emot tips!

4 kommentarer:

Helena o Vilja sa...

Treiball ser ju superkul ut.....tror jag ska ta fram yogabollen igen och testa lite. Tror Vilja skulle gilla det men hon gillar ju det mesta och det är ju omöjligt att hinna med allt kul :-) Tycker Nässla och Lystra är så lika framifrån (huvudet)....de kanske är pappas flickor? Lystra är verkligen pappas flicka, hon är inte alls särskilt lik Vilja. Kram

Helena o Vilja sa...

Ja det är precis som du skriver att man jobbat så mycket med att hunden skall lyckas för att den ska få bra självförtroende och vilja/våga sig ut med tro på sig själv. Och så får man en hund som tror så bra på sin egen förmåga att den inte behöver sin mattes hjälp alls :-) Det är där jag ovh Vilja har hamnat och skall jobba oss ifrån :-) Kram

Enhumla sa...

När har du tänkt börja unghundskursen??

Vi kan behöva gå mer kurs... ;)

http://enhumla.blogspot.com/

Enhumla sa...

Åh, det skulle vara jätte kul att få vara med och träna mer er, tyvärr är Tisdagar helt fel dag för mig, för då har sonen fotbollsträningar.

Men skulle det hända att ni ska träna någon annan dag, så blir jag super glad om du hör av dig!

Vi är nybörjare med ambition... ta det som en varning ;)

Maila mig gärna: enhumla@hotmail.com