lördag 10 april 2010

The Pajas


Ja det är Nässla det.. Idag träffade vi Rebecca och Maja för lite jaktträning i skogen och vad säger man.. Eller jo, jag vet vad jag sa hela tiden, nämligen "Nässla, Näääässla, NÄSSLA, NÄSSSSSS!!"
Hon stal Rebeccas väska, sprang in med den i skogen och klickade. Hon stal påsen med köttbullar i (också Rebeccas) och sprang in i skogen och tappade ut dem (men jag hann före och tog tillbaka) och hon tog keramikskålen (!) som jag använder till extern belöning och sprang runt med den. Jösses. Jag tror vi hann med lite vettigt där emellan, jag har förträngt det ;) Jag funderade på om jag skulle skratta eller gråta åt henne, men jag antar att det är bäst att jag skrattar. Annars kommer det bli mycket tårar med den här pajasen.

3 kommentarer:

Ullis sa...

Jag tycker det är väldigt skönt att det ALLTID går bra för dig heller! hihihihi ;)

Undrar förresten om jag måste dra igång min egen hundblogg igen...

Linn sa...

Ja du Ullis, det var ett tag sen du skrev någe, jag bevakar den och det var länge sen ;)

Buster & Bosse sa...

roligt att höra att hon är så påhittig :). Bosse har ju lärt sig att markera med nosen, ja du vet ju när och hur...men han har dutta med nosen mani och duttar på ALLT och då menar jag ALLT. Det mysigaste är nog när man vaknar av en grandisnos som duttar en i ansiktet, hmmm eller det roligaste som han vet, mattes glas med vatten, om jag puttar ner det på golvet så får jag alltid en reaktion från matte och det är allt jag vill ha :). Får nog börja träna mer aktiv på detta...ha de gött så länge!