tisdag 24 februari 2009

Nässla goes modeblogg

Vov vov bloggen, Nässla här!
Jag tänkte jag skulle ta över lite, det börjar spåra ur nu när morsan lägger in recept o grejer. Liksom, vem vill läsa om sånt??! Nä, jag tänkte ta er med på en betydligt roligare tripp än så, ni ska få följa mig idag :D


Ja alltså först så skulle vi ut och gå, jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig..

Men så bestämde jag mig iallafall för halsbandet, efter mycket om och men..

Men morsan den elakingen sa att jag var tvungen att ha selen (hallåå, hur moderiktigt är det egentligen? Pinsamt värre) för hon jiddra nåt om att jag drar för mycket. Håller inte riktigt med där, jag drar inte, däremot så tycker jag morsan är lite sölig.

Så vi gick ut, jag träffade en ashet flattekille som jag flörta lite med. Sen mötte jag honom igen, värsta rötan! Men morsan hade ju så klart ingen kamera med sig att fota honom. Hon snacka nåt om att jag är jobbig nog som jag är och att hon inte orkar dra fram en kamera mitt i allt. Fattar inte vad hon babblar om ibland.

Hemma


Väl hemma så hittade jag en toffel som var morsans som jag tyckte var lite omodern så jag gav den min personliga touch.

Taaadaaaaa!

Min bästa syster har lärt mig att lite patina gör människorna glada.

Lunch

Alltså, hon ger mig inte mycket att äta, snålisen. Vi fick ju liksom 3 säckar käk idag och hon ger mig så här lite..

Min nya väska

Den är lite stor än så länge, men om hon bara skulle ge mig mer käk så skulle hon inte ha det bekymret..

Aktivering
Morsan var iallafall juste nog att ge mig lite mer mat, men den fick jag leta fram själv.
Det var tydligen nån ny aktiveringsleksak som hon såg att Baloo skulle få. Tur att den går att tvätta tihi!

Mer shopping
Matte gav mig den här, tycker den passar bra! Jag är ju för ball för dressyrkurs :D Fast jag kan ju offra mig och följa med och flörta med alla. Lite nytta ska man väl ha av att morsan håller kurser liksom.
Lurar morsan på mer mat
Jag lurade morsan på lite mer mat, burkmat den här gången. Varje gång jag sätter upp min tass så ger hon mig käk hihi! Men säg inte att jag kommit på det, låt henne klicka och fortsätta mata mig. Egentligen vill hon att jag ska lägga tassen på nosen, men det tänker jag inte göra på länge för då fortsätter hon ju att mata mig trots att jag bara lyfter tassen. Man får ju inte vara dum :D


Kan hon gott få klura på hur hon ska överlista mig.
Mormor kommer
Mormor ska komma över sen, så nu måste jag vila så jag ska orka tigga till mig en redig bit semla. Ses sen amigos!








2 kommentarer:

Jens sa...

Hej!
Har inte kolla bloggen förrän nu. Föreslår att du låter Nässla ta över skrivandet, många veettiga synpunkter där, sett ur vovvarnas perspektiv. Thisbe håller helt med och är extra belåten över att Nässla har fattat det här med patina...Fast det var ju inte så bra att Thisbe fick se Nässlas modefunderingar, hon har liksom tillräckligt mycket idéer om vårt liv tillsammans ändå. Just nu är hon dösur över att husse har blivit mer noga med att plocka undan massor av grejer som behöver patineras, inget kul alls. Så nu kontrar hon med att bli tvärdöv när vi är ute. Mors!

Hihi, hon är inte dum Nässla, varför lägga upp tassen på nosen när hon får godiset med mindre ansträngning???

Och visst är dom extremt lika Nässla och Thisbe?

Linn sa...

Ja du Jens, jag vet inte om det är så lämpligt att låta Nässla tassa runt här på tangentbordet. Vi får se om hon får tillfälle igen :)