fredag 12 augusti 2022

Festival hemma på byn

Förra fredagen var det festival hemma i Kungsör, en kund till mig bjöd in då de fixat lite band som skulle spela. Supermysigt och vi fick tom festivalarmband. Jag åkte dit själv, trots att jag inte kände någon, men det överlevde jag. Många tycker jag är modig som gör det, men i värsta fall är det bara att gå hem ;-) 

Fort kallt - på med stickat!


Scenområdet
Härliga sommarminnen som jag försöker bära med mig, även om de inte är så stora :) Man behöver inte resa iväg för att njuta av alla fina dagar. 
I den här korsningen stod alltid Nässla (låg) och vägrade gå.
Nu står nästa generation där. Vad gör jag för fel? 


Vi har också hunnit träna lite med Therese. Hon ville testa stora vilt på Prim, Sirap fick lite mindre. Hon tog dem men var lite så här varför skulle jag ta det där.. Men sen när jag försökte kasta/gömma/begrava förbrukat vilt så bar hon minsann så glatt.. I övrigt har det blivit extremt lite hundträning under sommaren, jag har behövt den här pausen. 

1 kommentar:

Susann sa...

Alltså det där med att inte vilja gå på en viss plats... Täppas hade två såna ställen uppe i Orsa. Det ena var en hyfsat öde asfaltsväg som passerade ett bekräftat björnstråk så jag tänkte att det var orsaken. Men det andra stället var på en väg mitt inne bland hus, knappast en plats björnar besöker särskilt ofta iaf, så där hittade jag aldrig någon rimlig orsak. Vilka två ställen tror du Atle parkerar sig och inte vill gå?! Det är inte värre än att jag kan prata honom med mig och gå vidare men ändå. Och aldrig någon annanstans.