måndag 27 juni 2022

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen måste nästan gå till historien som varmaste på länge? Jag började dagen liiite bakis då jag drack lite vin när jag städade dagen innan (ja, jag hade faktiskt som nyårslöfte att jag ska dricka mer under 2022). Men jag trotsade huvudvärken och tog brädan ut på en morgontur. Jag kände mig stark och det var så härligt så jag var på väg till en brygga några km bort, men snart blev jag lite väl törstig och kände att jag borde haft med mig vatten med tanke på värmen, så jag vände lite tidigare. 
Jag och suphunden

På förmiddagen åkte jag traditionsenligt till Sundbyholm och hängde med familjen. Dock utan mat då jag bokat upp middag med Therese och hennes kille i Västerås, till mammas besvikelse ("vi brukar ju alltid.."). Däremot blev det tårta och firande av brorsan som fyllde år då. Även lite bad hann vi med. 
Efteråt åkte vi till Västerås och en badplats där vi slog upp läger och lagade lite mat. Det var en lugn tillställning och efteråt körde jag till en kille jag börjat träffa utanför Enköping för att hänga där. 
Det visade sig att hans höns hade fått bebisar på morgonen så det blev givetvis lite kycklingmys <3 
På söndagen blev det en vandringsdejt med Maria i Tiveden. Varmt men väldigt mysigt och det var ändå inte så farligt i skogen. Vi passade på att ta ett dopp i ett tjärn, där var det svalkande, men också liiite obehaglig botten ;) 

Allt som allt ändå en fin midsommarhelg att lägga till i minnesbanken. 

 

Inga kommentarer: