onsdag 18 februari 2015

Inte bara tricks på agendan

I bloggen kan det verka som att det är nyinlärning för vårt FS 3 program som gäller men då kan jag roa er med att så är inte fallet. Det händer ju massor av annat också: 
  • I helgen gick jag den sista teoretiska delen på utbildningen till att bli Rallydomare! Har gjort ett prov idag som jag väntar på resultatet från (huh!!) och sen är det bara ut och bakdöma till förbannelse ;-) Nässla har varit med på utbildningen och gett mina kurskamrater ett och annat att bita i. Kursledaren Sofia ansåg att det var jag som gjorde mig till, men i min värld var det ganska uppenbart att Nässla sa att rally kunde vara, det är freestyle som gäller nu för tiden. Jag tror det kan komma ett inlägg om det från Vesslan själv, håll till godo. 
  • I går anmälde jag mig till två tävlingar på hemmaklubben, Lydnad klass 3 och *trumvirvel* Apellspår! Jag har aldrig ens sett ett bruksprov, men vad sjutton, det är nog inte svårare än det andra vi gjort. Lydnaden är i mars så den får vi ju börja träna på igen snart, men jag tror på att inte trötta ut oss i förväg ;) Jag har ju en Htm-tävling den 28 februari, efter att den är gjord blir det lydnad på allvar.
  • Fick en oväntat ledig dag idag vilket gjorde att jag med gott mod drog till skogen och tänkte lägga spår. Snön är ju smält på gatorna och det lilla man sett av skogarna så ser det ju hyfsat snöfritt ut.. Nja.. det gick ju inte ens att komma fram till de vanliga ställena, så jag ställde mig längs en väg. Det var tungt, det blev blött i stövlarna och det blev kladdigt av lera på linan. Blää! Dessutom glömde jag helt bort att använda min nerladdade app "Dog-track" som jag tom betalat för, smidigt värre.. Sen lyckades jag ju med konststycket att lägga slutet (som blev typ 1,5 km närmare än jag ursprungligen tänkt mig pga snö) så det vindade in på spåret vilket innebar att Nässla tyckte det var menlöst att spåra halva spåret eftersom hon ändå visste var slutet var! Dubbelblääää! Hade tänkt spåra i helgen, men nu vette fasiken. Det får vara en himla varmt innan dess i sådana fall!
  • Nässla har fått sig en redig dusch och luktar ljuvlig schampoo. 
  • Vittringen fortskrider, jag tror vi är förbi osäkerheten kring nya pinnar. 

Inga kommentarer: