lördag 29 november 2014

Tävling Lydnadsklass två på hemmaplan

Med all träning vi lagt ner inför dagens tävling var det verkligen spännande att se hur resultatet skulle bli! Jag var väldigt lugn och som vanligt kändes det bara skönt att tävla här på hemmaplan. Jag är väldigt nöjd med Nässlas prestation om vi bortser från fotgåendet och det räckte till hela 176,5 poäng och ett förstapris, därmed ett diplom till i år! Nässla firar med sitt pris hon fick för sin andraplats. 

Då jag inte har det på film får ni nöja er med betyg och kommentarer:
Plats 9,5 Nosar 
Fritt följ 6,5 Går efter, släpper, tappar pos mest hela tiden (Ja, det var riktigt dåligt, hon var inte med mig där. Jag trodde att gå in i hallen är inga problem, men tydligen så hann jag tappa henne så pass från slussen och nu blir det mycket sån träning i framtiden)
Läggande 9 Går efter i transporten, snyggt läggande
Inkallande 10 Snyggt
Sändande med ställande 10
Apportering 9 Slarvigt gripande (men ett sitt direkt trots det så jag är NÖJD!!)
Fritt hopp över hinder 9 Sent sättande (trodde nästan jag skulle få säga en gång till, men hade is i magen tack o lov)
Fjärrdirigering 7 Flera DKn, kommer bakåt (Den här har jag inte tränat på med risk för tjyvning, men det får jag ju också äta upp nu..)
Helhet 10

Så jäkla nöjd med det här protokollet!! Inga dåliga avslut alls vilket var mitt mål - Wooohoooo! Dessutom var det jättemånga som kom fram efteråt och berömde hur snyggt det såg ut :-) Nu ska vi njuta lite över det här, sen är det väl bara dags att ta tag i alla klass tre moment om vi ska hinna det till marstävlingen.. O_o

1 kommentar:

Erika sa...

Grrrattis! Vad kul! Mycket fina poäng.