lördag 27 april 2013

Otålig

Vilken tid det tar innan sbktavling kommer ut med startlistorna! Nästa tisdag är provet och jag vet ännu inte om vi kommer med. Sen stressar jag ju upp mig något enormt genom att logga in och kolla varannan timma. 

Idag hade vi tillfälle två på apporteringskursen utan retrievers. Fint väder och mycket duktiga hundar! De skulle få mer poäng än många retrievers i vissa rutor :-) Nässla fick följa med men gjorde nog ingen större nytta, misslyckades som pick-up dog (hur intressant är det med dummys nu liksom?) och flirtade mest med Rudi.. Så hon fick ett viltpass när vi kom hem, med låååånga dirigeringar. Önskar jag hade filmat det för det var så snyggt! Nu är hon trött, vilket är bra för själv ska jag strax hämta Zandra för att åka och lägga lite spår som vi ska gå i morgon. Kul!

1 kommentar:

Britt Marie o Rudi sa...

Tack för idag, och Rudi hälsar att Nässla var dagens behållning!(Jo, och så fläskkarrén då). Rudi dök in under min säng när vi kom hem och där ligger han helt utslagen. Som sagt mentalt uthållig är han inte min Don Juan :-)