söndag 17 februari 2013

Klickerkurs hos Eskilstuna Hundcenter

Den 27 mars startar jag en klickerkurs på Eskilstuna Hundcenter. Kursen är på onsdagkvällar men vi har tillgång till inomhuslokal för teori och träning. 

Klicker är ett suveränt hjälpmedel som man kan använda i grundträning inför tävling, trick, assistanshundsträning men även vardagslydnaden och på den här kursen kommer vi gå igenom de olika teknikerna. Shaping, targeting, kedjning och belöningstänk gås igenom för att kunna optimera inlärningen genom en metod som använts vetenskapligt under många år. 

Varje tillfälle är 1h 15 min och det är fördelat på fem tillfällen. Priset för kursen är 700kr och då ingår givetvis klicker. 

Inga förkunskaper krävs för att delta och alla raser och åldrar är välkomna! Surfa in till Huncenter eller maila mig direkt för anmälan.   

En klassiker inom klickerträning är "100 saker man kan göra med en låda". En sak är att vara en nyttohund och hjälpa till med flytten :)

1 kommentar:

Susann sa...

Alltså... har inte du pluggat ekonomi? Dra bort skatt, lokal, reskostnad, material mm... vad får du kvar på 700 spänn?!? Typ noll!! =)