lördag 10 november 2012

Nu är det över

Tentorna är nu skrivna och jag känner mig som en fri människa igen ;) Två stycken till en dag är lite väl saftigt men om jag har tur var det mina sista. För att avsluta dagen bättre än vad den var under hela dagen så åkte jag till arenan igår och körde lite rally. Zandra hade byggt en jätterolig bana och jag kände direkt när vi började gå att det här är mycket roligare än lydnaden! Har saknat det med andra ord. Nässla hade också roligt och framförallt hade vi roligt tillsammans. Däremot är jag själv lite lättstörd och har svårt att fokusera när andra människor bestämmer sig för att gå in på banan samtidigt som någon går, eller varför inte stå och leka precis där man går på banan? 

När jag kom hem hade jag fått meddelande av Susann att de har lagt in datum för aktiv semester på hundcampus redan nu, så med tanke på framförhållningen kanske vi skulle boka in oss i sommar! Det är ju så roligt och nu blir det nog :-)

Idag blir det en utredning - sen är jag LEDIG! I morgon åker jag till Stockholm och håller en rallykurs för ett gäng som hyrt in mig privat, spännande!

Inga kommentarer: