onsdag 28 november 2012

Krasslig

Efter gårdagens två promenader i spöregn och efterföljande nerkylning har jag blivit lite småkrasslig :( Inte så jag är däckad, men lite lagom huvudvärk, en klump i halsen och allmänt seg. Vad gör man då, jo man surfar runt på allt onödigt som man annars inte har tid med. Och lyssnar på New Kids On The Block på spotify. I vilket fall, dagens tema för onödigt surfande har varit norsk rallylydnad. NKK har ju godkänt rally som provform from första januari och då jag har min släkt på den sidan om gränsen tänker jag mig att det är ju ett alternativ på tävling :) Vissa moment är desamma, några är totalt nya, som slalom ala agility och slalom mellan benen. Eller ställande under gång, lämna hunden, hunden blir klappad, föraren återgår.. Så, eftersom det är väldigt olikt känns det ändå som det är bra att fortsätta där sen när vi är "klara" här (läs inte finns några nya moment att träna in). Har tagit kontakt med NKK för att höra hur det funkar, om det ens går att tävla där i annat än utställning för oss utom Norge, någon som vet hur det funkar?

Nu ska jag fixa en träningsplan inför fredag då vi har sista genrepet inför lördagens tävling i arenan. Men ärligt talat, tävlingsplanering för lydnad är svårt, kanske inte riktigt helt kul. Det är ju bara samma sak hela tiden. 

1 kommentar:

Sara & Maya sa...

HEJ! Ja det är samma sak för mig när jag läser genom mobilen :) Ska försöka få ordning på det när jag har mer tid framför en dator (: