tisdag 27 november 2012

Har du en tjuv??

Det har inte jag!! Hade stora snart-flyttar-vi-men-jag-vill-ändå-kunna-äta-gott-hemgjort-bröd-av-alla-dess-sorter-så-därför-bakar-jag dag idag. Passade även på att göra lite pizzor på min fina gotländska sten som jag fick när jag fyllde, mums! Precis efter baket var jag tvungen att springa på styrelsemöte (sista, yeay!) på våran brf och lämnar det så här: 
Bara en liten nossträckning för att ta för sig för ensam liten vovve. Men det stod kvar när jag kom hem, kan nog konstatera att när hon är ensam hemma då chillar hon! Skönt! På måndag börjar vi om med ensamhetsträningen i vårt nya hus i Kungsör, förhoppningsvis känner hon sig snabbt hemma där med och kan slappna av ensam snart. Matte är ju lite orolig, lilla bäsen ska inte må dåligt. 

När jag ändå är här, på bloggen, kan jag passa på att berätta om dagens träning på EHDK. Det spöregnade så det kom bara en flat till (är det bara vi som vågar gå ut i regnet eller??) men vi körde en platsliggning när vi ändå var där. Nässla låg. Men jag vet inte, kändes inte som någon egentlig utmaning, men vi får se om vi får fler tillfällen. När vi skulle hem dök en gammal kursdeltagare upp med sina två labradårar så vi tog den långa promenadrundan så hundarna fick lattja och vi själva blev dyngblöta. Men jag tror Nässla är nöjd och det är ju huvudsaken :)

1 kommentar:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Ser mumsigt ut, hade nog inte klarat sig här ;-)