torsdag 11 oktober 2012

Vi lever!

Men det är nog allt!
Händer inte alls mycket på hundfronten här och desto mindre tid att blogga om det lilla som sker. Vi har tagit tag lite i lydnadsmomenten vi har i läxa på kursen vi går, jag har lagt mycket fokus på platsliggande (vi har ju knappast gjort det, varför ska jag förvänta mig att det ska funka på klubben, nära Maja?) och mycket kontakt och belöning i fotgåendet. Läggande och ställande är hon duktig på, kanske lite bråttom och tacklande på inkallningen.. Missade dock tisdagens kurstillfälle då jag valde att prioritera hussen och lite umgänge med honom i några timmar. 

Apportering har jag nog inte hunnit med någonting alls, bara drillat mina kursdeltagare i alla momenten. Eller jo, föresten så var vi ju på vår andra träning inför sektionskampen där det stod sök på planeringen. Jag trodde att här får Nässla en chans att visa upp sig men icke då! Aja, bättre lycka nästa gång, hoppas vi kan hjälpa laget nästa helg när det bär av. Annars får jag väl byta sektion till Bergslagen ;-)

Nu blir det inget hundigt alls på några dagar, sitter nämligen på bussen på väg till Skavsta där jag ska flyga med jobbet till Dublin! Wieee! Var ganska opepp och ville väl helst bara stanna hemma och göra absolut ingenting, en lyxhobby så här i hösttider, men det får vänta några veckor till. Men jag blev faktiskt peppad igår när jag fick "kallelsen" från Irländarna, verkar vara roliga typer det där! Idag blir det lite jobb internt med mina kollegor från Sverige, på kvällen utgång med norrmännen och i morgon jobb hela dagen. På lördag blir det däremot fri förmiddag, guidning av irländarna själva och pubbesök med dans! Kan bli kul :-) 

När jag kommer hem hoppas jag på lite lugnare schema och om ett par veckor har jag min allra första lediga dag på ett par månader, den ser jag verkligen fram emot. 

1 kommentar:

Emma & Sasha sa...

Oj, vad ditt schema är fullspäckat. Glöm inte bort att andas lite mellan varven ;-)