söndag 15 januari 2012

Vilket skit

Igår lossnade knappen på mina Lundhagsbyxor efter drygt 8 timmars användande. Vilket skit alltså, ingen kvalitet bara för att de har märke. Som tur är så är jag en riktig samlare och har kvar massor av påsar med knappar från diverse klädesplagg och lyckades hitta en som gick att använda, nu hoppas jag det håller. Precis som med hundstrumporna jag berätta om i förra inlägget är jag så less på sånt man köper som inte håller, visst att konsumtion är bra för samhällets ekonomi, men nån måtta får det väl vara?!

Igår var vi i AHA-hundarena och tränade för första gången. Det var inte alls så kallt som vi trodde innan utan det gick att ta av sig och träna i varm tröja. Underlaget är krossad sten/grus så det blir lite dammigt, men å andra sidan hade ju alternativet varit att stå ute i leran så då hade vi ändå behövt tvättas efteråt. Detta går ju att sopa bort. Träningen då.. Visst var det lite svårare att fokusera på en ny plats och dessutom var Ava med, som hon lekte med härom dagen. Vid ett tillfälle när Nässla hade blicken på Ava och Zandra tjoade "JA!" till en av sina hundar tog Nässla det som att det var till henne och studsade fram till Ava men kom snabbt tillbaka. Mycket jobb med framför-position blev det kring åttans frestelse så även om vi inte utnyttjade tiden blev det konstruktivt det vi gjorde. På kvällen var Ava hos oss men då blev det sova för hela slanten, något annat alternativ fick de inte ta för sig helt enkelt. En ridgeback låter lite mer än en flat när hon studsar på golvet, så med hänsyn till grannarna fick de båda vara still ;-)

2 kommentarer:

Susann sa...

Skumt med lundhagsbyxorna... Jag har fyra par (traverse-modellen) och det är inte minsta repa på dem trots intensivt användande. Tror äldsta paret bör vara runt tre år nu... Visa upp dem där du köpte dem, när det gäller kvalitetskläder har jag alltid lyckats få dem lagade eller fått ett helt nytt plagg. Snordyra kläder SKA hålla.

Anonym sa...

Det är ju inte roligt om det inte låter enligt Avas åsikt! Helst ska det låta som två björnar slåss :D

Tack igen för passningen!
/Jenny