måndag 22 augusti 2011

Allvarligt?

Hur lång tid får det egentligen ta innan man kan få sin första titel inskriven på SKK? Var ju jättelänge sen vi tävlade men inga resultat.

Nästa allvarligt: En cyklist körde in i ett flexikoppel som gick över vägen Mannen verkar ta det bra och skuldbelägger inte hundägaren. Vovve.net-folket däremot skuldlägger cyklisten som inte plingar i förebyggande syfte. Så man ska alltså plinga så fort man cyklar förbi någon inom en radie av 8 meter för att det kan finnas en liten vavva någonstans i en grästuva som man inte ser? Löjligt. Ha hunden nära dig nära trafiken oavsett för guds skull! Sambon (som jag tidigare nämnt är cyklist) cyklade en gång i ett flexikoppel som gick över en cykelväg (hundägaren stod på trottoaren, hunden var på andra sidan cykelvägen). Kopplet fastnade i hjulet och rullade ihop sig och hunden drogs in mot det men som tur var hann sambon bromsa innan något hände. Tur det inte var en moped han satt på..

Nä, flexikoppel hör inte hemma i trafiken, blev själv vittne till en hund som gick bakom sin matte i flexi på trafikerad väg. Rätt som det var fick hunden för sig att traska över till oss på andra sidan och vips så stod hunden framför en bil utan att matte märkte i tid. Föraren såg turligt nog och hann bromsa. Allvarligt, inte ska väl bilister/cyklister tuta/plinga på alla gående överallt för att det kan eventuellt stå en hund i en tunn lina på andra sidan gatan?

Inga kommentarer: