onsdag 20 april 2011

Ingen vila här inte

Nä, här har vi inte tid för någon vila, solen har kommit fram och all vinterträning som uteblev ska nu tas igen ;) Idag var vi i Kungsör igen och träffade Zandra, Lystra och Lova.
Vitingarna fick prova på närsök, jättekul sa de båda!

Nässla gjorde ett sök, det var inte så stort men desto större sökte hon. Men det gör inget, hon kom tillbaka sen och hittade de två som var kvar till henne.Jag skulle också prova lära in höger och vänster med mig positionerad bakom henne. Well, det gick inte så bra kan jag säga. Hon ville inte titta rakt fram när jag hade belöning så jag får helt enkelt tänka om. Kom på när jag åkte hem att jag ska träna det på promenader när hon går framför mig istället.


Lystra var rätt på när det var sin tur att gå i söket :) Sitta bredvid och titta på, hur kul är det liksom :P

Förutom sök och höger vänster tränade jag på linjetag som var tänkt att hon inte skulle tjuva. Givetvis provade hon inte ens det idag, men inte konstigt, hon var jättetrött.Nu blir det vila tills i morgon bitti då det är dags för vårens massage för henne. Nancy får känna igenom henne så vi vet att allt är ok inför säsongen. På eftermiddagen åker vi till uppfödaren för lite samkväm men jag anar en liiiiiiten risk för ett och annat träningsmoment även då. Jag tänkte i vilket fall överaska sällskapet med att stå för underhållningen och framföra vårat freestyleprogram :)

1 kommentar:

Zandra, Lova o Lystra sa...

Tack för senast, allltid kul när ni kommer! :) Så kul att hundarna kommer överens så bra. Och tack för ditt svar ang fästingmedel.

Ses på söndag och hoppas ni har en trevlig påsk!