onsdag 3 februari 2010

Träningsabstinens

Jag gillar snön, tycker det är mysigt med en riktig vinter, men jag har sådan träningsabstinens! Så mycket att jag snart funderar på att hyra en hall för att få träna lite inomhus så det kan tränas ordentligt. Visst går det att köra lite inne, men det är ju inte på långa vägar samma sak att köra i en ny miljö som i vardagsrummet :/ Körde iaf ett pass idag med fröken skendräktig. Visste inte vad vi skulle träna (och oplanerat är ju alltid lika bra/ironin..) Men det blev några micro-linjetag genom störning. Störningarna är skålar och leksaker, skålarna innehåller Nässlas favoriter: blötmat och vom. Till en början så såg hon ju dummyn, men sen så gömde jag den (fast det var ju nästan på samma ställe, fortfarande ska det vara enkelt). Efter vi har kört gasläck-sök så har hon glömt bort kommandot eftersom det vi använde då var rätt likt (dumt av mig!) så det är bra att göra det lite lättare nu så hon vet vad det är igen. Jag tycker hon var duktig, det var svåra störningar för henne men hon fortsatte igenom för att leta dummy.

7 kommentarer:

Matte sa...

200kr/timme kostar det att hyra ridhus, men det fanns inte många tider lediga.

Linn sa...

Ah, vilket ridhus var det? Jag har bara hittat en lokal i Stockholm tyvärr, de tar 300 men det är ju helt inomhus och de har några agilityhinder.. men det är ju just i Stockholm :(

Matte sa...

Jag mailade till eskilstuna ryttarförening (kansli@eskilstunaortens-rf.se) och skrev något av era ridhus, så det gäller väl alla deras ridhus i eskilstuna.

Synd att det du hittat var i sthlm, hade gärna tränat lite agility.

Linn sa...

Har inte Helena sitt öppet året om?

Matte sa...

Hennes hinder är utomhus. Hon hade några inne i en lada förut, men hon har bytit så att hon har lydnadskurser där i stället - om det är dåligt väder.

Unknown sa...

Trevligt att du kikade in. Så Nässla är ett Zombiebarn då? Vilken kennel?

Kul att du tränar så mycket! Håller med om att det räcker med snö nu. Funderar på att hyra en lada någonstans och göra om till hundträningsplas.

Helena o Vilja sa...

Såg på Karins blogg att du hade ett Zombybarn från Lopplådan.Det är jag som har Vilja (valparnas mamma) och jag har behällt en liten zomby-Viljadotter ut kullen. Vår förra flatte var en lopplåda så jag känner även Bitte väl! Var du med på Lopplådans inofficiella jaktprov i våras som vår hppfödare Annica dömde? För isåfall har vi träffats för jag var där med Vilja och tittade på er :-) Kul att se dina träningsfilmer, alltid så kul att se film på hundträningg. /Helena

http://holmstorp.bloggagratis.se