lördag 11 april 2009

Nostalgitripp

Av en slump så började jag nynna på en gammal låt igår och med hjälp av internet så letade jag fram den. För er (speciellt tjejer) som var små i mitten av 80talet så borde det här ge er en liten resa i tiden..


Sen blev jag lite äldre och gillade de här hetingarna..

Tänka sig att man faktiskt tyckte de var riktigt charmiga :D

Men, säg den kärlek som varar för evigt.. I 11 år åldern så bytte jag ut NKOTB med det betydligt ballare Guns N Roses. Förutom klippböcker, plancher över hela väggarna så gjorde jag även en docka av Slash.

Den här låten ger mig faktiskt fortfarande rysningar!

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet att lägga in alla mina gamla minnen, men jag ska bespara er det. Däremot en till film från barndomstiderna som är hur rolig som helst.
HAJK

Uppenbarligen hade vi inte så höga krav på varken underhållning eller kvaliten på hembyggen..

2 kommentarer:

//Ullis sa...

hahahahahaha.......vi hade tydligen samma musiksmak!!!

Killen som sjöng i The Pinks han var ju bara sååååååååååå läcker.....hihihi.....

och NKOTB var min stora kärlek! Över 300 planscher på väggarn, taket, inuti garderoben, på dörren osv osv.....Jag har faktiskt sparat dom flesta.....:D Klistermärken, smycken, plånböcker, klippböcker, halsdukar, tröjor, knappar att sätta på jackan....You name it - I had it! Herrejisses...... Joey var min favorit...så söööt! Sen blev jag några år äldre och gick över till Donny....Sexy.....

Snacka om att var i extas när jag var på en konsert!!! WOW liksom......och MarkyMark som förband....*minns*

Men jag lyssnade på NKOTB och G n'R samtidigt faktiskt. Snacka om kontrast!


och vem har inte titta på HAJK? Kanske skulle göra mig en säckpipa? såg ju kul ut. ;-)

Linn sa...

Haha ja själv så överlät jag Joey till mina väninnor och jag hökk mig till Donny. Grrr vilken heting :D Tyvärr har jag inget kvar från dessa tider, jag tror inte ens man kunde se mina väggar där hemma under alla plancher.