torsdag 16 april 2009

Träning

Igår sprang jag 5 km efter att jag först gått 5 km. Det kändes bra, och känns fortfarande bra. Inte så stel, då jag stretchade bra.

Jag försöker komma på en motionsform till och har provat på simning. Det är inte så kul. Rättare sagt, det är dötrist.
I värsta fall skiner solen ute, så ska du gå in i en simhall. Väl där så plaskar du runt med 3 tanter, en flåsande karl, en snubbe som paddlar sig förbi en gång i minuten samt ett dröse skolbarn som hoppar från trean. Fast barnen (inte bara barn, ibland är det äldre grabbar också) är ju det som roar, när de visar sina skills i simhopp :)
Sen ligger du där och simmar fram och tillbaka i 45-60 minuter. Ser en enorm klocka framför dig där tiden står still. Jag låter bli att titta på den ibland och hoppas att nästa gång jag tittar så har det gått 15 minuter. Oftast har det bara hunnit gå 2..
När jag väl pinat mig igenom en timma är det dags för vågen (den delen gillar jag, för den har bara varit snäll mot mig), gå ner och spola av sig och sen basta sig torr. Jag åker sen hem och duschar ordentligt, känner mig aldrig ren nog av att duscha på badhuset.
Nää, jag måste hitta en roligare motionsform än så. Fast jag ska iallafall utnyttja mina 9 simningar jag har kvar på klippkortet.

4 kommentarer:

Matte sa...

Jag skulle vilja prova tennis, det kanske kan vara något för di med? :)

Anonym sa...

Hmmm, finns ingen storts motion jag gillar.......tror jag......fast styrketräna på gymmet var ju i och för sig rätt så trevligt.....Hmmm......Usch, nu fick jag dåligt samvete. Bäst jag går ut med nån hund!

Linn sa...

Näää styrketräning går bort alldeles enormt! Men tennis däremot, där sa du något! Jag har ju spelat det lite förr när jag bodde vid en tennisplan och det är kul! Svårt att hitta någon att spela med bara.

Matte sa...

Ja det är mitt problem också :)